Het ontstaan van 'syNRG'

Specialist in Supply Chain


Waarom alle kennis binnen je eigen bedrijf houden?

In alle branches zijn er bedrijven die roepen dat ze een specialist zijn binnen een bepaald vakgebied, maar is dat wel zo? Bij NRG-Office geloven we dat je een specialist bent als je de focus hebt op één vakgebied en als je kennis durft te delen.


Na (bijna) 13 jaar focus op de Supply Chain binnen de Food & Industry is het tijd om de markt te laten zien wat we aan kennis te bieden hebben.


Daarom gaan we eens per kwartaal kennis delen met de Supply Chain wereld. Niet met ellenlange trends & ontwikkelingen rapporten, maar met interactieve content die te begrijpen is voor de gevorderde Supply Chain professionals én voor toekomstige professionals.


Hoe we dat gaan doen? Door de hoeveelheid tekst te beperken de hoeveelheid (bewegende) beelden de boventoon te laten voeren.

Supply Chain binnen de Food & Industry


Supply Chain bestaat uit vele onderdelen en komt bij vrijwel alle branches aan bod. Bij NRG-Office focussen we ons op de Food & Industry. Met name binnen de Food kan de Supply Chain zeer complex zijn. De voedselkwaliteit in Nederland ligt zeer hoog, dus er moet met veel factoren rekening gehouden worden. Eén foutje in de productielijn kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat er 5000 pakken melk weggegooid moeten worden.


Daarnaast heeft voedsel ook een houdbaarheidsdatum, moet het getransporteerd worden door het hele land en/of naar het buitenland en moeten alle middelen en ingrediënten op tijd aanwezig zijn.


We zoomen niet alleen met Supply Chain professionals van NRG-Office in op de complexiteit van het vakgebied, maar met mede Supply Chain experts uit ons netwerk, die hun ervaring en interessante in's en out’s met ons delen.


“Het maximale uit Supply Chain halen, daar moet het zowel bij professional als bij de organisatie om draaien''